A Gramy-H Kft. Quality Vinyl Projects programjának első hivatalos kiadványa!

A Gramy-H Kft. Quality Vinyl Projects programjának első hivatalos kiadványa!

Solati Music – Debut (LP)
180 gr, transparent blue vinyl

A nemzetközi sikerek után nemrégen hazatért Tzumó Árpád Solati Music együttesének Debut című albuma szeptember 9-én jelent meg.

A Solati Music zenekar 2016-ban alakult. Életre hívója a nemzetközileg is elismert jazz-zongorista Tzumo Árpád, aki Herbie Hancock tanítványa volt az Egyesült Államokban. Hancock nemrégen így nyilatkozott róla: ”Tzumo’s the greatest from Hungary. He exactly very, very talented.”
A formáció főként Rnb, Soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató hangzásvilágot teremtett. Zenéjük egyfajta híd, mely különböző stílusokat köt össze.
A Solati Music debütáló albumán hallható kompozíciókat Tzumó szerezte, a szövegeket pedig a zenekar énekese Pocsai Kriszta írta.

A gyűjtők számára is ritkaságnak számító vinyl teljes anyagát december 7-én egy dupla koncertes lemezbemutató keretében élvezhetik élőben a jazz és a  Neo-Soul rajongói a Budapest Jazz Clubban. 

A zenekar tagjai
Pocsai Kriszta – ének
Tzumo Árpád – billentyűs hangszerek
Heilig Tomi – basszusgitár
Snétberger Toni – dobok

Vendég előadók
Snétberger Ferenc – gitár
Tony Lakatos – szaxofon
Fekete-Kovács Kornél – trombita
Pecze Balázs – trombita
Lantos Zoltán – hegedű

Quality Vinyl Projects kiadvány

Az album a fizikai hanghordozók közül kizárólag vinyl lemezen jelent meg. A kiadást és a gyártást a Gramy-H Kft. Quality Vinyl Projects szolgáltatása koordinálta. A QVP lényege, hogy kizárólag kiváló minőségű maszterek felhasználásával, Európa legjobb vágó műhelyeiben készített mesterlemezekről, a kontinens legjobb minőségben dolgozó gyárában, a holland Record Industryban készül a sorozatgyártás. A lemezek a Music On Vinyl sorozatnál megszokott dombornyomott, ezúttal QVP logóval, vastag külső átlátszó műanyag boritóban kerülnek forgalomba. A Quality Vinyl Projects minőségét a nemzetközileg elismert Djabe kiadványok fémjelezték eddig, de mostantól más zenekarok számára is elérhető a szolgáltatás a felvétel készítéstől, a keverésen és az analóg maszteren át, a vágás és gyártás minden fázisáig.

MENU